Steengoed in metselwerk
Over ons

Over ons

In 1997 begon Joop Koenen in de Loeffstraat te Waalwijk zijn eenmanszaak als gevelspecialist. Bijna 25 jaar later is Koenen Lijm- en Metselwerken, tegenwoordig Koenen Groep, uitgegroeid tot een bedrijf van formaat met meer dan 60 medewerkers, van wie 16 in vaste dienst. Joop Koenen overleed in 2019 en maakt het zilveren jubileum van zijn bedrijf niet meer mee, maar zijn erfgoed is in goede handen bij Nicole Koenen en Richard le Sage.

Koenen Groep staat voor samenwerken, vakmanschap, kwaliteit, afspraak is afspraak, service, communicatie, overleg, advies en toezicht. Wij bouwen graag een lange termijn relatie met u op.

Alle medewerkers van Koenen Groep zijn VCA-gecertificeerd en omdat Koenen Groep het belangrijk vindt dat vakmanschap wordt doorgegeven, is er binnen dit erkende leerbedrijf altijd plaats voor enthousiaste leerlingen.

Grote projecten? Geen enkel probleem! Koenen Groep is van alle markten thuis, of het nu gaat om utiliteitsbouw of woningbouw, om nieuwbouw of om renovatie. Kortom: Koenen Groep staat als een huis en is dé partner voor hoofdaannemers en bouwbedrijven in de regio’s Brabant, Midden-Nederland en Zuid-Holland.

Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Koenen Groep was één van de eerste bedrijven die gingen werken met Click Brick. Ook werken wij met 7-planks steigers en hebben de opperkarren bij Koenen Groep hun intrede gedaan.
 
Wat kunnen wij voor u Betekenen?
Hebt u bouw- of renovatieplannen, neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en geven u deskundig advies.